Değerli öğrencilerimiz,

2023-2024 Bahar dönemi Örgün Programlar Kampüs İçi Ortak Dersler Bütünüleme sınavları için salon ve sıra bilgileri aşağıda verilmiştir.

Sınav 24 Haziran 2024 Pazartesi Saat:10:00'da yapılacaktır.

Sınav yüz yüze olup, çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır.

Öğrenciler aşağıdaki listelerde ilan edilen salon ve sırada sınava gireceklerdir.

Sınavda dikkat edilecek hususlar:

-Sınava girmek için öğrenci kimlik kartınız veya e-devletten alabileceğiniz öğrenci belgesinin yanınızda bulunması gerekmektedir.

-TC kimlik numaranızı ve kitapçık türünüzü mutlaka optik forma işaretleyiniz. Eksik veya hatalı kodlama sonucu sınavınız geçersiz sayılabilir.

-Optik formlar kişiye özel düzenlenmiştir, sınavda kullanacağınız optik formunuzun adınıza düzenlenmiş olduğundan emin olunuz.

-Sınav salonunuzu ve sıranızı aşağıdaki listelerden kontrol ediniz.

Sınav yerleri ve salon yerleşimleri (PDF):

Not:

*Sınav listeleri 10.06.2024 itibarıyle OBS verilerine göre hazırlanmıştır.

*OBS'ye göre muaf/başarılı olunan derslerden sınava girilmesine gerek yoktur.

*İsmi listelerde olmayan öğrencilerimiz sınav günü bina sınav sorumlusuna başvurarak YEDEK sınav evrakı ile sınava girebilir.

Başarılar dileriz.